facebook_pixel
Velkommen til Peugeotkværn.dk - din forhandler af kvalitetskværne på nettet

Blog

Image

Derfor skal du vælge Peugeot salt og peberkværn!


Peugeot har eksisteret siden 1810 og er i dag et fortrukne mærke hos de fleste kokke og i mange hjem! De har lavet deres forsøg på at lave de absolut bedste og unikke kværne til salt, peber, kaffe og krydderier, som passer helt perfekt til det moderne og klassiske køkkenbord. Og det er lykkes rigtig godt!

Her får du nogle små facts om vores udvalg af peugeot peberkværn!

Fact nr.1: Peugeotkværn er en af de få der laver en kværn til peber og en til salt!
Dette er meget vigtigt, da det er to forskellige krydderier, som skal behandles på to forskellige måder! Saltkværnen er bygget op på en måde, hvor saltet bliver mast/presset sammen til den ønskede størrelse. Peberkværnen derimod kværner peberkornene til den ønskede størrelse, hvilket gør, at smagen er meget kraftigere. Hvis man tager salt i peberkværnen, så vil man opleve, at kværnen vil ruste – Hvilket ikke vil dækkes af garantien –, hvorimod saltkværnen er lavet af legeret rustfrit stål, som forhindrer dannelsen af rust.

Fact nr. 2 Stor forskel på om peberet bliver kværnet eller mast!
Som vi skrev tidligere, så kværner Peugeotkværnen peberet og det er der en rigtig god grund til! Det skyldes, at hvis peberkornene bliver most (som de fleste peberkværne gør), så mister peberet alt kraften! Dette kan også sammenlignes med, hvis man maser peberet i en morder. Hvis du derimod skærer peberkornene i stykker, så bibeholder man kraften og smagen af peberet. Kværnværket hos Peugeot er en del af det som gør deres kværne helt unikke!

Fact nr. 3. Forskellen på stødt peber og nykværnet peber!
Peberkorn ændrer først rigtig smag efter, at det er blevet kværnet. Rigtig mange har stadig salt og peberbøsser stående fremme, men det medfører at peberet mister smagen, hvis det har stået alt for længe! Stødt peber smager typisk ikke af særlig meget, mens nykværnet peber har en meget mere krydret smag.

Fact nr. 4 u’Select-system N
Kværne med det unikke kværnsystem u’Select er Peugeots patenterede kværnsystem, hvor det er muligt selv at bestemme den ønskede størrelse på peberkornene eller saltkorn ved at dreje for neden af kværnen. Der er 6 forskellige finhedsgrader og når først man har valgt en indstilling, så ændrer den sig ikke. u’Select findes i disse modeller af Peugeotkværne: Paris uS, Chateauneuf uS og elektriskekværne,
Peugeot har udviklet 6 forskellige patenterende kværnsystemer, som alle er designet til at maksimere smagen og aromaen tv til de enkelte krydderier. De er dermed også tilpasset til hvert enkelt krydderi, da de skal behandles på forskellige måder for at opnå fuld udnyttelse af krydderiet. På de andre kværne, drejes der på topskruen alt efter hvilken størrelse man ønsker.

På Peugeotkværn.dk har vi et stort udvalg af Peugeotkværne, så tag et kig på vores hjemmeside!


Sticky
jun 13, 2016