Vejen fra os til dit bord

VORES HISTORIE

Vi er dansk forhandler af Peugeot, hvor vi har valgt at fokusere på alle Peugeots varegrupper; kværne, udstyr til bar osv.

Vi holder til på Bornholm, hvor vi har 3 webshops og 2 fysiske butikker. Det er vigtigt for os, at en hver kunde får den bedste service ved køb og leverance af en ordre, hvilket også betyder at produkterne skal være i topkvalitet.

Et univers af salt og peber!

Peugeotkværn.dk henvender sig til den forbruger, som vil have de bedste kvalitetskværne der findes. Peugeot har eksisteret siden 1810 og produceret kværne siden midten af det 19.århundrede. De har specialiseret sig i at lave et unikt kværnværk, hvilket betyder, at de i dag er det fortrukne mærke til kokkene!

Med hjemmesiden Peugeotkværn.dk har jeg sat mig for, at forbrugeren skal få den gode købsoplevelse som det forventes med en Peugeotkværn.

Min mission er at skabe et salt—og peberunivers, hvor man kan få gode tips lige fra, hvilket salt der er bedst til køkkenbordet til hvilke salt der er bedst at bruge i sin Peugeotkværn. Jeg har også specialiseret mig i et stort udvalg af lækre gourmet salte, som forbrugeren vil elske at bruge i sin madlavning.
Jeg sætter utrolig stor vægt på, at kunden får den bedste kundeservice – også selvom det er over nettet. Derfor vil jeg gøre mit bedste for, at kunden får den bedste oplevelse ved køb på min hjemmeside – lige fra gode og nyttige informationer til en personlig hilsen.


Fra lager til michelin

Vi pakker din ordre personligt med humøret højt, fordi vi ved, at Peugeot er af god kvalitet og ønsker at give vores kærlighed til Peugeot videre til dig!

Kvinderne bag Peugeotkværn

MØD OS

Mit navn er Frederikke og jeg er 22 år. Denne hjemmeside er startet, for at sætte fokus på Peugeot som den kvalitets kværn, den er. Hver kunde skal have en følelse af at glæde sig til posten kommer med Peugeotkværne eller barudstyr, men også som et sted, hvor man kan blive klogere på salt, peber og Peugeot.