Peugeot Paris Antique

Serien ”Paris Antique” er lavet i en smuk og nostalgisk Antique –finish.

PEBERKVÆRNEN

Kværnværket er i stål med patenteret behandling, der beskytter mod rust samtidig med, at det bevarer skarphed og slidstyrke.
I kværnværket er der en dobbeltrække med spiralformede tænder, der leder peberkornene mod bunden og samtidig forhindrer dem i at falde ud. Denne proces gør, at peberet bliver kværnet perfekt.
For at peberkværnen skal fungere optimalt til peberkværnen, så anbefaler Peugeot at bruge peberkorn med en diameter på 5 millimeter eller mindre. Kværnværket er også tilpasset sorte, hvide, grønne og røde peberkorn, hvis disse er blandet med én af de 3 andre slags pebersorter (max. 15% røde peberkorn).
For at peberet skal kværnes grovere, så skal topskruen drejes mod uret og for at kværne peberet finere, så skal topskruen drejes med uret.

VIGTIG: for at kværne peberet skal du dreje med uret! Kværnen kan ikke tåle at komme i opvaskemaskinen. Kom ikke salt i en peberkværn eller omvendt, da kværnene har hvert sit formål. En peberkværn kan nemlig ruste, hvis der kommes salt i. Vi gør opmærksom på, at dette ikke dækkes af garantien.

SALTKVÆRNEN 

Kværnmekanismen er fremstillet af legeret rustfrit stål, hvilket forhindrer dannelsen af rust. Kværnen er specielt fremstillet til tørre saltkrystaller – som havsalt og stensalt, hvilket giver mulighed for at kværne saltet til fint pulver.  For at saltkværnen kan fungere optimalt, så anbefaler Peugeot at bruge salt med en diameter på 4 millimeter eller mindre.
Kværnværket er tilpasset tørt havsalt eller kværnsalt – stensalt. Peugeot anbefaler, at der ikke bruges våde salttyper som sydesalt eller Guérande-salt, da der nemt kan absorberes fugt, hvilket øger risikoen for rust i kværnværket.

VIGTIG: for at kværne saltet, så skal du dreje med uret! Kværnen kan ikke tåle at komme i opvaskemaskinen. Kom ikke salt i en peberkværn eller omvendt, da kværnene har hvert sit formål. En peberkværn kan nemlig ruste, hvis der kommes salt i. Vi gør opmærksom på, at dette ikke dækkes af garantien.

 

 

Se alle Peugeot Paris Antique