andet

Sådan kan du råd til dine Peugeotkværne

ved Frederikke Thuesen Jensen Feb 18, 2019

Sådan kan du råd til dine Peugeotkværne

Er du på udkig efter et par lækre salt- og peberkværne fra Peugeot? Rækker dit budget ikke til at købe dem lige med det samme? Har du omvendt heller ikke tålmodigheden til at vente?


Så er der bestemt ikke nogen grund til bekymring, for her har vi samlet nogle gode tips til, hvordan du hurtigt og nemt får råd til nyt køkkengrej.


Tænk dig godt om

Særligt når det kommer til køkkenet, kan du nemt komme til at gå og sukke efter nyt udstyr hele tiden. Du bruger meget tid i køkkenet, og derfor kan det være rart at have de rette maskiner og noget flot service at servere maden på.


Et salt- og pebersæt kan ikke siges at høre til de ekstraordinære køb, da det rent ud sagt er uundværligt, når du laver mad. Til gengæld er der mange andre ting til dit køkken, hvor du med fordel kan overveje en ekstra gang, om de virkelig er nødvendige.


Køkkenmaskiner fylder meget, og hvis du alligevel ikke bruger dem specielt ofte, er der ikke nogen grund til at fylde skabene op med dem. Derfor er det første tip, når det kommer til at få råd til nyt køkkengrej, at du skal overveje grundigt, om du overhovedet vil få brugt den ting, du ønsker dig.


Ryd op i dine køkkenskabe

Du vil med stor sandsynlighed blive gladere for dit køkkengear, hvis du har få, men gode ting, i stedet for at have en hel maskinpark, der står uberørt hen. Når du bruger tingene ofte, vil du også have en følelse af, at pengene er bedre givet ud, end hvis du har en juicer stående, der kun har været brugt to gange.


En god måde at få råd til for eksempel et sæt med en salt- og peberkværn fra Peugeot er at rydde op i dit køkken. Du har sikkert skabene fulde af udstyr og maskiner, som du på et tidspunkt var overbevist om ville skabe langvarige ændringer af dine kostvaner. Det skete så ikke, men derfor behøver de tidligere modediller ikke være penge ud ad vinduet.


Du kan sætte dine tidligere impulskøb og andre fejlslagne indkøb af køkkenudstyr til salg på nettet, eller ved at booke en stand på et loppemarked. Det kommer helt an på, hvor mange ting du gerne vil sælge, og hvad der bedst kan betale sig. Når du sælger via nettet kan du bestemme en høj pris og vente i månedsvis, før en køber bider på. Tager du på loppemarked, kan du med lidt held og gode købmandsevner komme af med de fleste ting på blot en dag.


Lån pengene

En tredje mulighed, der giver dig mulighed for at købe dine nye salt- og peberkværne, er at tage et minilån. Med denne metode har du pengene hurtigt, hvilket kan være en fordel, hvis du for eksempel skal give krydderikværnene i gave. Det skal dog understreges, at det ikke er en holdbar økonomisk løsning at tage et minilån.


Denne mulighed bør kun benyttes ved særlige lejligheder, hvor du pludselig skal bruge nogle penge. Det er ikke ret ofte, at køb af køkkenudstyr for alvor er en hastesag, og derfor er der ikke mange tilfælde, hvor det er den bedste fremgangsmåde. Salt- og peberkværnene fås til særdeles fordelagtige priser, og derfor kræver det ikke ret meget at spare de penge op, som sådan et sæt koster.


Alternativt kan du spørge venner eller familie, om de kortvarigt kan låne dig penge, så du slipper for at optage et minilån og bruge mange penge på renter og ekstra omkostninger. Du kan også overveje, om du ikke kan vente et par uger med at købe salt- og peberkværnene, så du selv kan spare pengene op.